2018-06-27 СТОЛИЧАНИ ОТБЕЛЯЗАХА 26 ЮНИ С КОНЦЕРТ ПОД НАДСЛОВ „ИЗКУСТВОТО КАТО АЛТЕРНАТИВА“

По повод Международния ден за борба със злоупотребата на наркотици и незаконния наркотрафик — 26 юни, Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите - София, с подкрепата на Общински съвет по наркотичните вещества към Столична община и Министерство на здравеопазването, организира концерт под надслов „Изкуството като алтернатива“ насочен към младежите на София.

Превантивно-информационният център по проблемите на наркоманиите - София в съзвучие с тазгодишната международната кампания на Службата на ООН по наркотиците и престъпността (UNODC) – „Първо се вслушай“, информира и спомага за намирането на ефективни начини за подпомагане на младите хора да се развиват здравословно и устойчиво.

Напук на лошото време, от 17 ч. в парк „Заимов” пред театър „София” се събраха хора в широк възрастов диапазон, за да аплодират изпълнителите на сцената и за да покажат, че изкуството е здравословна алтернатива за забавление.

Водещ на събитието беше Ивайло Захариев - български театрален и кино актьор, известен с ролята си на доброто ченге под прикритие Мартин в сериала на БНТ „Под прикритие“.

Сред изпълнителите, подкрепили каузата бяха Йоанна Драгнева (която освен солов изпълнител е и общински съветник в Столична община и заместник-председател на Общински съвет по наркотичните вещества), танцов състав от Испанската гимназия, Ивея, Свилен, Радина Славова, Deep zone project, Ева, Хchange, Спални места, Mostly harmless, Bright Sight, Атила, DJ Акаша, Жлъч и др.

На събитието присъстваха и представители на Национален център по наркомании и Национален фокусен център за наркотици и наркомании.


София 1431, бул. „Акад. Иван Гешов“ 15

тел.: 02/ 832 61 36, 832 61 37, 831 30 79
факс: 02/ 831 30 79
www.nfp-drugs.bg
e-mail: office@nfp-drugs.bg

София 1431, бул. „Акад. Иван Гешов“ 15

тел.: +359 2 80 56 444
факс: +359 2 954 12 11
www.ncpha.government.bg
e-mail: ncpha@ncpha.government.bg
Информацията в този сайт не може да се възпроизвежда по какъвто и да е начин без писмено съгласие.